Ind i lyset

I mere end 100 år har Julemærkefonden hjulpet udsatte børn. Det hele startede med tuberkulose-behandling, men i dag er fokus skiftet til at hjælpe børn, der har oplevet mobning, ensomhed eller er overvægtige. En imageanalyse viste, at 80% opfattede Julemærkehjemmene som et tilbud kun til overvægtige børn. Hvilket er helt misvisende.

Målet med kampagnen var derfor at ændre den perception. I den forbindelse var alle de forskellige børns historie vigtig at få fortalt og bragt frem i lyset. Vi ønskede derfor at lave et relaterbart budskab, der viste hvordan det er at være barn, og kæmpe med sådanne svære problemstillinger hver dag. Situationer vi som voksne enten har glemt, lagt bag os eller taget for givet. Historierne er fortalt råt og usødet fra børnenes perspektiv. Netop for at vise, hvordan det kan give mærker for livet.

Kunde: Julemærkefonden

Branche: Foundation

Projekt: Branding, Kampagne, Video

År: 2017-08-13

Vi stod for alle delene i produktionen. Fra konceptudvikling til produktion af kampagnefilmen. Vi havde glæden af at arbejde med børnene fra Julemærkehjemmene i filmen. Ud over det, så havde vi også æren af at have HKM Kronprinsesse Mary med i produktionen. Hun er protektor for Julemærkehjemmene og lagde derfor stemme til filmens speak.

Som en del af kampagnen udviklede vi en række personlige historier baseret på børnenes egne fortællinger, der blev understøttet af visuals til social- og outdoor indsatser. Som en spinoff til kampagnen skød vi en række ekstra videoer. Her åbnede tidligere beboere på Julemærkehjemmene, og deres forældre, op og fortalte deres hjerteskærende historier. Og bragte det ind i lyset, hvordan Julemærkehjemmene havde gjort en forskel for dem.

Den nationale kampagne blev sendt på TV2, Sociale medier og outdoor og løb i 2,5 måned.

Se kamapagnenfilmen her --> https://www.youtube.com/watch?v=CFYDDaZNXtQ

Let’s do awesome work together

Hvis du har et digitalt projekt i tankerne, så vil vi meget gerne tag en snak om det.

Første møde er på vores regning. Så er det blot op til dig at tage første skridt.


Book et møde

Jesper Rosenkjær

Direktør

Tag kontakt til mig og hør
hvordan People & Partners kan hjælpe

jesper@peoplepartners.dk

+45 5383 0371