Vi er et digitalt

bureau der udvikler

online oplevelser

som people & partners elsker

Store ambitioner siden 2014

Vil I med på en digital vækstrejse?

Vi er på en mission om at gøre virksomheder mere digitale. Siden 2014 har vi hjulpet små og mellemstore virksomheder med at udvikle digitale løsninger og platforme. Vi elsker at arbejde med virksomheder, der har en ambitiøs tilgang til digital vækst og gerne vil se en mærkbar forskel. Vores mission er at skære kompleksiteten i det digitale landskab væk og hjælpe vores kunder med at skabe gnidningsfrie digitale kunderejser og resultater, der kan ses på bundlinjen!

Vi tænker digitalt først

Vi er et digitalt bureau

Hos People & Partners arbejder vi med en ”digital first” tilgang i alle vores projekter. Det er online, at forbrugerne finder de virksomheder og brands, hvor de bruger deres penge. Derfor mener vi også, at det er her vi skal fokusere vores tid for at skabe resultater for vores kunder.

Det gør vi igennem udvikling af hjemmesider, webshops, webplatforme, digital markedsføring, marketing automation og digitale kampagner.

Vi rådgiver, udvikler og videreudvikler

Vi er med hele vejen

Vores speciale er små og mellemstore virksomheder. Dem der kender vigtigheden af at investere digitalt og har set mulighederne. Men også dem, der ikke nødvendigvis har en kvart million at bruge på en digital satsning. Vi har igennem +100 projekter lært at skære kompleksiteten fra og fokusere kræfterne netop de steder, hvor resultaterne ligger. Derfor kan vi hjælpe jer med at udvikle digitale projekter til fornuftige budgetter.

Hvad vi laver

Vi fokuserer digitalt. Vores specialer ligger inden for digital markedsføring, optimering og udvikling af webplatforme.

Hvordan vi gør det

Vi tager altid udgangspunkt i data. Den lyver ikke og giver de bedste forudsætninger for strategier, der giver resultater.

Hvad gør os anderledes?

Vi sætter ind der, hvor resultaterne er flest. Det gør, at vi kan holde prisen i bund, men kvaliteten i top.

Let’s do awesome work together

Hvis du har et digitalt projekt i tankerne, så vil vi meget gerne tag en snak om det.

Første møde er på vores regning. Så er det blot op til dig at tage første skridt.


Book et møde

Philip Tovborg

Digital Business Developer

Tag kontakt til Philip og hør
hvordan People & Partners kan hjælpe

pt@peoplepartners.dk

+45 26 29 73 81