Vi er et digitalt

bureau der udvikler

online oplevelser

som people & partners elsker

Store ambitioner siden 2014

Vil I med på en digital vækstrejse?

Vi er på en mission om at gøre virksomheder mere digitale. Siden 2014 har vi hjulpet små og mellemstore virksomheder med at udvikle digitale løsninger og platforme. Vi elsker at arbejde med virksomheder, der har en ambitiøs tilgang til digital vækst og gerne vil se en mærkbar forskel. Vores mission er at skære kompleksiteten i det digitale landskab væk og hjælpe vores kunder med at skabe gnidningsfrie digitale kunderejser og resultater, der kan ses på bundlinjen!

Vi tænker digitalt først

Vi er et digitalt bureau

Hos People & Partners arbejder vi med en ”digital first” tilgang i alle vores projekter. Det er online, at forbrugerne finder de virksomheder og brands, hvor de bruger deres penge. Derfor mener vi også, at det er her vi skal fokusere vores tid for at skabe resultater for vores kunder.

Det gør vi igennem udvikling af hjemmesider, webshops, webplatforme, digital markedsføring, marketing automation og digitale kampagner.

Vi rådgiver, udvikler og videreudvikler

Vi er med hele vejen

Vores speciale er små og mellemstore virksomheder. Dem der kender vigtigheden af at investere digitalt og har set mulighederne. Men også dem, der ikke nødvendigvis har en kvart million at bruge på en digital satsning. Vi har igennem +100 projekter lært at skære kompleksiteten fra og fokusere kræfterne netop de steder, hvor resultaterne ligger. Derfor kan vi hjælpe jer med at udvikle digitale projekter til fornuftige budgetter.

Hvad vi laver

Vi fokuserer digitalt. Vores speciale ligger inden for bespoke hjemmesider opsat til at understøtte dine forretningsgange samt integration med eksterne systemer.

Hvordan vi gør det

Vi tager altid udgangspunkt i din forretning og dine arbejdsgange. det giver os de bedste forudsætninger for at levere en løsning der frigør resourcer for dig du i stedet kan bruge på dine kunder.

Hvad gør os anderledes?

Vi sætter ind der, hvor resultaterne virkelig kan mærkes. Det gør, at vi kan holde prisen i bund, men kvaliteten i top.

Let’s do awesome work together

Hvis du har et digitalt projekt i tankerne, så vil vi meget gerne tag en snak om det.

Første møde er på vores regning. Så er det blot op til dig at tage første skridt.


Book et møde

Jesper Rosenkjær

Direktør

Tag kontakt til Jesper og hør
hvordan People & Partners kan hjælpe

jesper@peoplepartners.dk

+45 5383 0371